Miten korut korjataan

Suosikkikorvakorusi saattavat rikkoutua jatkuvan käytön seurauksena. Ei hätää, voit korjata ja pelastaa arvokkaat korusi Loctitella ja jatkaa niiden käyttöä entiseen tapaan. Loctite Super Glue Liquid -liimassa on kätevä Brush On -annostelija, joka sopii erinomaisesti tarkkoihin kiinnityksiin ja liiman levittämiseksi pieniin ja epäsäännöllisiin pintoihin. Sen tehokas koostumus on suunniteltu lujia liitoksia varten. Liima muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän ja kestävän liitoksen.

Käyttöohje:

1. Varmista, että korvakorun pinta ja tausta ovat puhtaita. Poista vanhat liimajäämät ja epäpuhtaudet ja varmista, että osat ovat kuivia.

2. Harjaa korvakoruun varoen tasainen liimakerros kohtaan, johon takaosa tulee kiinnittää. Paina korvakoru takaisin ja tiukasti yhteen. Pidä osia kiinni muutama minuutti.

3. Älä liikuta pintoja, ennen kuin ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Jos näet ylimääräistä liimaa tässä vaiheessa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 5).

4. Anna olla paikoillaan vähintään yhden tunnin ajan tai yön yli ennen käyttöä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

5. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se kaapimalla kevyesti terävällä terällä tai pyyhkimällä asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla liinalla.

6. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä liimaa pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: