Miten korjata nahkalaukku

Nahkalaukkujen hihnat voivat löystyä tai irrota jatkuvan käytön, painavan sisällön ja kulumisen seurauksena. Loctite Super Glue Power Flex -liiman avulla korjaat rikkoutuneen laukkusi hetkessä. Erittäin luja kumilla sitkostettu geeli on tarkoitettu huokoisiin materiaaleihin, kuten nahkaan ja tekstiiliin. Se muodostaa lujan ja yhtenäisen, joustavan liitoksen. Valumaton Super Glue Power Flex -geeli on helppo levittää siististi ja se muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän ja erittäin lujan liitoksen. Loctite Super Glue Power Flex Control sisältää kätevän puristuspullon vaikeapääsyisiä kohteita varten sekä tarkan suuttimen helppoa korjausta varten.

Käyttöohje:

1. Aseta laukku tasaiselle alustalle (esim. pöydälle) ja puhdista liimattavat pinnat. Varmista, että osat ovat täysin kuivia ennen liiman levittämistä.

2. Levitä varoen ohut liimakerros laukun pinnalle ja hihnan päähän.

3. Paina osat yhteen ja purista niitä tiukasti yhteen, kunnes ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Käytä Loctite Power Flex Gel Control -liimaa erittäin tarkkaa lopputulosta varten.

Älä liikuta osia, ennen kuin ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Jos näet ylimääräistä liimaa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 5).

4. Anna liiman kuivua vähintään 1–2 tuntia ennen käyttöä. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.

5. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se pyyhkimällä Loctite Glue Remover -aineeseen kostutetulla liinalla.

6. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: