Miten korjata vaurioitunut tai rispaantunut vyö

Korjaa suosikkivaatteesi ja asusteesi Loctite Super Glue Power Flex -liimalla. Erittäin luja kumilla sitkostettu koostumus on tarkoitettu huokoisiin materiaaleihin, kuten nahkaan ja tekstiiliin. Se muodostaa lujan ja yhtenäisen, joustavan liitoksen, minkä ansiosta se sopii hyvin rispaantuneiden vöiden korjaamiseen. Valumaton Super Glue Power Flex -geeli on helppo levittää siististi ja se muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän ja erittäin lujan liitoksen. Loctite Super Glue Power Flex Control sisältää kätevän puristuspullon vaikeapääsyisiä kohteita varten sekä suuttimen tarkkaa ja helppoa korjausta varten.

Käyttöohje:

1. Aseta vyö tasaiselle alustalle.  Varmista, että liimattavat osat ovat puhtaita ja täysin kuivia.

2. Taita yläosaa taaksepäin, purista varoen pieni ja tasainen määrä liimaa vyön alapinnan sisälle. Vältä levittämästä liimaa liian lähelle reunoja, jotta se ei pursu yli.

3. Tasoita ja paina pinnat yhteen kunnes ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Käytä Loctite Power Flex Gel Control -liimaa erittäin tarkkaa lopputulosta varten.

Älä liikuta osia, ennen kuin ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Jos näet ylimääräistä liimaa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 5).

4. Anna liiman kuivua vähintään 1–2 tuntia ennen käyttöä. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.

5. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se pyyhkimällä Loctite Glue Remover -aineeseen kostutetulla liinalla.

6. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: