Miten korjaan valokuvakehyksen

Aseta ikimuistoiset hetkesi jälleen kaikkien näytille kotonasi ja toimistossasi. Loctite Super Glue Power Easy on suunniteltu erityisesti pintojen ja osien pitempää uudelleen sijoitusta varten. Se sopii erinomaisesti esineisiin, kuten valokuvakehyksiin, jotka vaativat tarkan ja varovaisen kohdistuksen. Koostumus on suunniteltu myös vähentämään sormien yhteen tarttumisen vaaraa. Muutaman minuutin kuluessa tehokas valumaton geeli muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän ja siistin liitoksen ja luja koostumus tarjoaa ensiluokkaisen kestävyyden.

Käyttöohje:

  1. Varmista, että liimattavat pinnat ovat puhtaita, täysin kuivia ja että ne asettuvat tiiviisti vastakkain.
  2. Annostele puristamalla pieni pisara Super Glue Power Easy -liimaa toiselle liimattavalle pinnalle ja paina osat yhteen. Super Glue Power Easy mahdollistaa tarvittaessa osien uudelleen sijoituksen tarkempaa kohdistusta varten.
  3. Pidä kiinni, kunnes osat ovat liimautuneet kiinni ja eivät liiku. Jos näet ylimääräistä liimaa tässä vaiheessa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 5).
  4. Liiman kiinnittyminen kestää vähintään 1–2 tuntia. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.
  5. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se kaapimalla kevyesti veitsellä tai pyyhkimällä asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla liinalla.
  6. 
Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä liimaa pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: