Miten posliinikoriste korjataan

Kun arvokkaat antiikki- ja muistoesineet rikkoutuvat, se ei tarkoita, että ne tarvitsisi hävittää. Valitse luotettava Loctite Super Glue Liquid niiden korjaamiseksi nopeasti, siististi ja varmasti. Loctite Super Glue Liquid sopii erinomaisesti keramiikan ja ruukkujen tapaisille materiaaleille, sillä se muodostaa nopean ja lujan liitoksen. Liima muodostaa nopeasti kuivuessaan läpinäkyvän, kestävän ja näkymättömän liitoksen.

Käyttöohje:

1. Varmista, että koriste-esineen molemmat osat sopivat hyvin yhteen ja että ne ovat puhtaita tai rasvattomia ja täysin kuivia.

2. Purista varoen pieni ja tasainen määrä liimaa liitettävän osan pinnan reunoille, paina osat sitten välittömästi yhteen ja pidä niitä tiukasti kiinni.

3. Älä liikuta osia, ennen kuin ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Jos näet ylimääräistä liimaa sivuilla tässä vaiheessa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 5).

4. Kosketa esineeseen tai liikuta esinettä aikaisintaan tunnin kuluttua. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.

5. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se kaapimalla kevyesti terävällä veitsellä tai pyyhkimällä asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla liinalla.

6. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä liimaa pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: