Miten koristella lompakko

Anna vanhalle lompakollesi persoonallinen ilme lisäämällä siihen koristeita. Kun olet valinnut koristeet, Loctite Super Glue takaa niiden varman kiinnittymisen. Suosittelemme käyttämään Loctite Super Glue Power Easy -liimaa, sillä se mahdollistaa pitemmän uudelleen sijoittamisen. Se vähentää myös sormien yhteen kiinnittymisen vaaraa, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun vaativaan käyttöön. Muutaman minuutin kuluessa tehokas valumaton geeli muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän ja siistin liitoksen ja luja koostumus tarjoaa ensiluokkaisen kestävyyden.

Käyttöohje:

  1. Varmista, että lompakon liimattavat pinnat ovat puhtaita ja täysin kuivia.

  2. Annostele puristamalla pieni pisara Super Glue Power Easy -liimaa koristeen yhdelle puolelle.

  3. Paina koristeen liimapinta lompakkoon. Super Glue Power Easy mahdollistaa tarvittaessa koristeen uudelleen sijoituksen tarkempaa kohdistusta varten.

  4. Kun koriste on oikein paikoillaan, pidä sitä liikkumatta paikoillaan liimautumiseen saakka. Jos näet ylimääräistä liimaa sivuilla tässä vaiheessa, ole huoletta, sillä se voidaan poistaa helposti kuivumisen jälkeen (ks. kohta 6).

  5. Liiman kiinnittyminen kestää vähintään 1–2 tuntia. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.

  6. Jos ylimääräistä liimaa on olemassa kuivumisen jälkeen, poista se kaapimalla kevyesti veitsellä tai pyyhkimällä asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla liinalla.

  7. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä liimaa pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

Suositeltavat tuotteet: