MITEN KORJAAN LASIKANNUN

Loctite Super Glue Glass on suunniteltu erityisesti lasiesineiden korjaamiseen ja loistavia lopputuloksia varten. Se muodostaa kuivuessaan kirkkaan liitoksen kaikenlaisiin lasipakoihin ja halkeamiin, jotka ovat veden- ja konepesunkestäviä sekä,siistejä ilman valkoisia liimamerkkejä, liitokset kestävät lisäksi lämpötilamuutoksien ja veden aiheuttamat paineet. Loctite Super Glue Glass on suunniteltu kaikenlaisiin lasimateriaaleihin: lasi, kristalli, värillinen lasi, lasiesineet, himmeä ja puhallettu lasi. Sen luja kosotumus takaa pitkäaikaisen kestävyyden.

Käyttöohje:

  1. Varmista, että liimattavat pinnat ovat puhtaita, täysin kuivia ja että ne asettuvat tiiviisti vastakkain.
  2. Annostele liimaa puristamalla varovasti pieni pisara toiselle liimattavalle pinnalle. Paina osat välittömästi yhteen ja purista niitä noin minuutin ajan yhteen, kunnes ne ovat kiinnittyneet toisiinsa.
  3. Liiman täydellinen kuivuminen kestää 1–2 tuntia. Saat parhaan tuloksen, kun annat liiman kuivua seuraavaan päivään ennen käyttöä.
  4. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa
  5. Liiman kuivuttua pyyhi mahdolliset jäämät asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella tai raaputa varovasti jäämät pois puukolla.
  6. Sulje korkki heti käytön jälkeen. Säilytä pakkaus pystyasennossa kuivassa ja viileässä.Tvätta delen som är sönder med vatten (undvik att använda tvättmedel då detta kan påverka limmets förmåga) och torka ordentligt. Se till att ytorna som ska fogas är rena, torra och passar tätt mot varandra.s.

Suositeltavat tuotteet:

Tutustu tuotteisiimme!