MITEN KORJAAN MUOVILELUN

Loctite Super Glue All Plastics on suunniteltu erityisesti muovin korjaamiseen. Se muuttaa surun iloksi sekunneissa. Loctite Super Glue All Plastics on tehokas jopa vaikeasti liimattaviin muovimateriaaleihin, kuten polyeteeniin, ja lisäksi se tarjoaa lujan ja tarkan kiinnityksen hetkessä. Nopeavaikutteinen kaksikomponenttinen Super Glue All Plastics -liima kiinnittää osat muutamassa sekunnissa. Se muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän liitoksen, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti lelujen korjaamiseen. Luja koostumus puolestaan tarjoaa ensiluokkaisen kestävyyden vaativiin tarpeisiin.

Käyttöohje:

1. Varmista, että liimattavat pinnat ovat puhtaita ja täysin kuivia.

2. Levitä pinta-aktivointiainetta rikkoutuneen lelun molempiin liimattaviin pintoihin. Odota noin minuutti, jotta aktivointiaine kuivuu.

3. Annostele liimaa varovasti pieni pisara toiselle liimattavalle pinnalle. Paina pinnat välittömästi yhteen ja purista niitä yhteen, kunnes ne ovat kiinnittyneet toisiinsa. Saat parhaan tuloksen, jos lelua käytetään vasta seuraavana päivänä.

4. Pane korkki kiinni välittömästi ja säilytä pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa.

5. Liiman kuivuttua pyyhi mahdolliset jäämät asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella tai raaputa varovasti jäämät pois puukolla.

6. Sulje korkki heti käytön jälkeen. Säilytä pakkaus pystyasennossa kuivassa ja viileässä.

Suositeltavat tuotteet:

Tutustu tuotteisiimme!